Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikoskage II

Abrikoskage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.smør eller lind margarine
200 g.sukker
3 æg
0.5 dl.mælk
1 dl.rosiner
1 dl.sukat
2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Abrikosmarmelade
 
 Pynt:
 Vandglasur:
125 g.flormelis
 kogende vand
 Røres sammen til passende konsistens.
 


Opskrift:

Alle dele til dejen kommes i et fad. Røres til dejen er let. Bages i 3 lagkageforme i 10-12 minutter ved 225 grader C. Når bundene er kolde, lægges de sammen med abrikosmarmelade. Glaseres med vandglasuren. Skal kagen bruges ved særlige lejligheder, kan man dekorere den med flødeskum i stedet for.

Kagen er bedst, når den står 1 døgn på et køligt sted.

Abrikosmarmelade:
250 g. tørrede abrikoser der sættes i blød i ca. 1 døgn med så meget vand, at abrikoserne dækkes. Koges til vandet er fordampet. Tilsættes 1 dl. sukker og koges atter i ca. 15 minutter. Når marmeladen er kold er den klar til brug.

Tips:

669




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8999 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu