Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddebrød II

Valnøddebrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :




Ingredienser:
0.5 portion surdej
0.5 portion Helenadej
100 g.Valnøddekerner
 


Opskrift:

Ælt de to deje sammen med valnøddekernerne. Stil dejen til hævning ved 5-10 g, for eksempel i køleskabet, natten over. Del så dejen i 2, og form stykkerne til runde eller aflange brød. Sæt brødene til hævning i 30-60 minutter. Pensl dem med vand, og bag dem ved 200 g i 30-40 minutter. Tip: hvis brødene efter halvdelen af bagetiden begynder at få for meget farve, skruer man lidt ned for varmen. Man kan eventuelt også sætte en ekstra plade under den plade brødene står på. På den måde undgår man at brødene bliver for mørke i bunden.

Tips:

Ved at kombinere bagermester Søgaard Jensens Helenadej og surdej, kan man lave fx et valnøddebrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6776 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mette  -  2008-01-29 13:07:34
det er altså for besværligt, man tror man skal se en opskrift men bliver bare vidersend til ikke bare en men to andre opskrifter. Sorry men det er altså noget rod