Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kommenskringler II

Kommenskringler II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
475 g.sigtemel
25 g.smør eller margarine
25 g.gær
2 tsk.salt
15 g.kommen
3 dl.kærnemælk
 


Opskrift:

Mælken lunes. Gæren opløses heri, men må ikke varmes med. Sigtemel og de øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes til den er ensartet, 2-3 minutter, og sættes til hævning 35-40 minutter på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i to lige store dele, som formes til kugler, der hviler 2-3 minutter. Hver dejkugle rulles ud i pølseform til ca. 60 cm’s længde, og deles i 12 lige store stykker. Hvert dejstykke trilles igen ud til ca. 25 cm’s længde og formes til en kringle. Kringlerne anbringes på en smurt plade og sættes til efterhævning 25-30 minutter på et lunt sted, tildækket.

Stryges med æggeblomme og drysses med kommen. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 10-12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

801




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10397 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lise  -  2011-08-10 10:43:24
Er det nødvendigt at det er sigtemel? Kan det ikke være almindeligt hvedemel?