Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nette-guf

Nette-guf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
100 g.sukker
60 g.kokosmel
1 æggeblomme
1 spsk.vanillesukker
30 g.kakao
 
 Pynt:
 Krymmel
 Kokosmel
 Hakkede nødder eller mandler
 
Opskrift:
Melet og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, fedtstoffet skal have sin normale konsistens.

Del dejen i 2 lige store stykker, der rulles ud til pølser, der er ca. 50 cm. lange. Del hvert dejstykke i 20 lige store stykker, der sættes på en smurt plade og trykkes flade med en gaffel dyppet i vand.

Pyntes og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 9 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Løsnes fra pladen inden de bliver kolde.

Tips:

Man kan også vælge at skære skiverne lidt tykkere ca. dobbelt så tykke og ligge dem ved siden af hinanden i en springform og så lave en kanelsneglskage. Så skal den dog bage i 15 til 20 min. længere. Dette bliver en virkelig lækker og svampet kage der MÅ prøves på trods af de mange kalorier. Bager man de traditionelle kanelsnegle så kan man med fordel bage dem i muffinsforme! Kommentar fra: Kommentar: (Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt) talaa - 0000-00-00 00:00:00 det smager nogen lunde. en 3 jannie - 2007-07-22 17:32:38 det kan spises 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (1=dårligst, 10=bedst) Brugernes vurdering af denne opskrift:8.9(29 stemmer) Opskriften er vist 1805 gange, og udskrevet 106 gange.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6796 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Husmoderen der bager meget  -  2008-12-10 20:53:05
En dejlig og meget nem opskrift, og så smager den guf-guf. Børnene er også helt vilde med den.