Summerbirds mini-flødeboller

Summerbirds mini-flødeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anonym

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.vand
75 g.sukker
40 g.glukose
0.5 vaniljestang
50 g.Æggehvider, pasteuriseret
1 spsk.sukker
100 g.marcipan
175 g.flødechokolade eller 67% mørk chokolade
 
Opskrift:
Marcipanen rulles ud (ved hjælp af lidt flormelis), så den er ca. 5 mm tyk, udstikkes herefter med et snapseglas el. lign. (diameter ca. 35 mm). De små bunde vendes i chokolade og stilles på køl.

Kog vand, sukker, glukose og vaniljekorn uden låg, til det har en temperatur på 117° (brug et sukker- eller stegetermometer. Det tager ca. 20 min.). Pisk æggehviderne næsten stive med 1 spiseskefuld sukker. Hæld sukkermassen langsomt over i æggehvidemassen under piskning. Pisk videre i ca. 8 min. Sprøjt massen på de små marcipanbunde (brug sprøjtepose eller plasticpose med et lille hul i hjørnet).
Lad flødebollerne hvile i ca. 1 time v. stuetempera- tur. Herefter kan de overtrækkes ved at dyppe dem i smeltet chokolade. Stilles køligt og kan serveres





karakterer:
Opskriften er vist 11508 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu