Pølseruller

Pølseruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Falslund

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
2 spsk.olie
1 tsk.salt
5 dl.skummetmælk
1.5 l.hvedemel
 ketchup
10 pølser lange i naturskind
 
Opskrift:
Smuldre gæren i en skål. Varm mælken til det er håndvarmt og rør lidt af den i gæren.

Tilsæt resten af mælken samt salt, olie og mel. Ælt det hele grundigt igennem og lad dejen hæve i min. ½ time.

Hæld derefter dejen ud på bordet med lidt mel og ælt den godt igennem. Del dejen i 20 lige store boller.

Tril bollerne aflange og brug en kagerulle til at gøre dem flade og firkantede. Kom Ketchup i midten og læg en halv pølse oveni. Rul dejen hen over pølsen så den er dækket og enderne bukkes om også.

Efterhæver i ca. 20 min.

Bages ved 225 grader i ca. 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7639 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu