Frokostsnegle

Frokostsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bidse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.letmælk
30 g.gær
1 tsk.salt
60 g.grahamsmel
70 g.fuldkornshvedemel
1.5 spsk.olie
390 g.hvedemel
 
 Fyld:
1.5-2 små ds. konc. tomatpuré
1 løg
125 g.ost (30+)
150 g.kogt skinke i strimler
1-2 tsk.oregano
 
Opskrift:
Lun mælken til den er lunken. Opløs gæren i mælken. Tilsæt de øvrige indgredienser, dog kun halvdelen af hvedemelet. Ælt dejen godt. Ælt resten af hvedemelet i lidt ad gangen til dejen er smidig. Tildæk dejen med et viskestykke og stil den lunt i ca. 30 min. Rul dejen ud til en firkant på ca. 40x50 cm.

Sør tomatpuré ud på dejen. pil løget og hak det fint. Riv osten på rivejern. Fordel løg, ost, skinkestrimler og oregano over dejen. Rul dejen sammen som en "roulade" fra den lange side. Skær "rouladen" ud i ca. 18 stykker. Læg bagepapir på en bageplade og sæt sneglene på. Tænd ovnen på 200*C og tildæk sneglene med et viskestykke. Lad sneglene efterhæve i ca. 30 min. Pensl dem med vand og bag dem midt i ovnen i ca. 15-20 min.

Tilberedningstid (ekskl. hæve -og bagetid: ca. 25 min.

Tips:

Pr. frokostsnegl: Energi: 678kJ/ 161 kcal Kulhydrat: 24,7 g - 62 E% Protein: 1,6 g - 19 E% Fedt: 3,4 g - 19 E%





karakterer:
Opskriften er vist 9989 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu