Gløgg med portvin

Gløgg med portvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gløgg med portvin, billede 4 Gløgg med portvin, billede 1 Gløgg med portvin, billede 2 Gløgg med portvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.rosiner
40 g.mandelsnitter
3 dl.portvin
1 spsk.citronsaft
1 dl.appelsinsaft
 
7.5 dl.rødvin
4 spsk.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
1 lille drys kanel
 
2 spsk.orangelikør el brandy
 
 
Opskrift:
Bland rosiner, mandler, portvin, citron- og appelsinsaft og lad det trække lunt og tildækket i 3 timer.

Lun rødvinen ved svag varme og rør sukkeret i. Smag til med vanilljesukker og kanel, fjern vinen fra varmen og tilsæt portvinen med fyldet. Lad det hele trække lunt i 10 minutter.

Smag til med lidt brandy eller Orangelikør.





karakterer:
Opskriften er vist 70791 gange,
og udskrevet 2076 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-11 18:49:27
Lavede den første gang sidste år...Har glædet mig hele året til jeg skulle lave den igen. 10/10

  -   2007-01-12 20:02:43
Virkeligt god-anbefalelsesværdig