Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk æblekage III

Amerikansk æblekage III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Malene

Indsendt :





Ingredienser:
125 g.smør
200 g.sukker
3 æg
150 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 citron revet skal heraf eller 2 tsk vanillesukker
4 spsk.fløde
 
 Fyld:
4-500 g.æbler
 
 Pynt:
 sukker
 kanel
 


Opskrift:

smør og sukker røres blødt og heri piskes de hele æg, hvorefter mel, bagepulver, citron skal eller vanilliesukker tilsættes sammen med fløden.
dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form (springform, der rummer ca. 1½L)
og i selve dejen lægges de skrællede æblesnitter, der stikkes lidt ned i dejen.
herover drysses sukker i blandet kanel og kagen bager på en rist på nederste rilli ved 200-225 grader i ca. 40 minutter. tages fra formen 10 minutter. efter og kan serveres lun og dejlig som den er eller evt. drysset med sigtet florsukker.
kagen er meget fin at dub fryse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 27616 gange,
og udskrevet 578 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-27 01:00:07
Dejlig opskrift, vildt populær hos familien. Jeg har bagt kagen med forskellige slags æbler massevis af gange, fra jeg opdagede opskriften i sommers, indtil den hårde frost forleden ødelagde de sidste rester af sommerens/efterårets høst. Nu var gode råd dyre, så jeg erstattede med bævende hjerte citronskræl/vanilje med revet skræl fra en hel appelsin og æblerne med 4 store, saftige clementiner efter at have klemt et par kerner ud, og droppede kanelsukkeret. Resultatet var fantastisk (ekstra lækkert med en lille klat creme fraiche). Appelsin/mandarinudgaven af kagen bliver bare bedre af at få lov til at trække et par dage - hvis den får lov!


,,;Cake;..  -  2008-08-17 14:25:29
jeg syntes det er en yderst lækker kage og jeg ser frem til at lave den igen. knus.


skatter  -  2007-12-31 18:09:39
det smagte super godt<3