Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kransekagestykker

Kransekagestykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 75 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.marcipanmase af bedste kvalitet
250 g.flormelis
3 æggehvider
 
 Glasur:
 flormelis
 citronsaft
 lidtæggehvide
 


Opskrift:

Bland marcipanmassen med flormelis og letpiskede hvider i en gryde over svag varme til den stivner så meget, at den kan formes. Lad den afkøle.Del dejen i ensartede stykker, rul dem i flormelis til små brød (6-7 cm. lange). Klem dem let, så de får form som taggryg. Sæt dem på plade med bagepapir og bag ed 200 grader i ca. 10 min. Rør glasuren og hældt denn i et pergamentkræmmerhus, sprøjt den i en fin siksak stråle over kagerne.

Tips:

Er man rigtig dygtig og har forskellige rundforme, kan man selv lave kransekagen til nytårs aften eller et overflødighedhorn.Nogle bagere er venlige og udlåner forme i ca. 1 døgn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14143 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu