Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårsrabarberkage

Forårsrabarberkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Forårsrabarberkage, billede 4 Forårsrabarberkage, billede 1 Forårsrabarberkage, billede 2 Forårsrabarberkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
8 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   


Opskrift:

Rabarber renses og skæres i 1 cm. stykker, blandes med sukker og kartoffelmel. Det lægges i en tærteform eller lign.

Æg og sukker piskes til en æggesnaps og derefter blandes kokosmel og rasp i. Det hældes over rabarberne.

Kagen bages ved 200 grader C. alm. ovn i 25 minutter.

Serveres med flødeskum til.

Tips:

I stedet for kokosmel og rasp kan der bruges 100 g fint hakket nødder







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (42 stemmer)

Opskriften er vist 87927 gange,
og udskrevet 2717 gange.


Energi:
KJ total 7393 (1760 kcal)
KJ pr. Pers. 924 (220 kcal)
Vægt ialt 1060 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 697 KJ (166 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 25.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Amanda  -  2014-07-07 18:26:52
Opskriften er rigtig nem.. jeg havde ingen kartoffelmel og brugte i stedet alm hvedemel.. Og det blev helt fint.. Desuden havde jeg kun 400 g rabarber, hvilket jeg faktisk syntes var rigeligt til resten af massen og kagen.. Jeg havde helt friske nyplukkede rabarber, hvilket måske gjorde at de var så sure, men kagen kunne måske godt have været lidt sødere efter min smag.. men den er fremragende !!! ;-)


Charlotte  -  2012-04-14 19:47:18
Super lækker og nem kage.


Ina  -  2011-06-02 11:33:03
Rigtig lækker og nem kage


L  -  2009-05-21 20:44:22
Hold da op den var hurtigt lavet og er super! Jeg brugte blendede mandler og havregryn i stedet for kokos osv. Kunne have taget lidt mere sukker, den er lidt sur, men god :-)


Sanne  -  2008-07-10 08:35:47
Lækker dessertkage - kan også anbefales med blommer i stedet for rabarber


Birgitte  -  2008-05-20 18:39:19
Tip top, det bedste jeg har smagt i lang tid... s u p e r


  -  2008-05-03 15:37:52
super lækker og hurtig kage. Tip top med creme fraiche.