Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Whiskysauce III

Whiskysauce III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lp

Indsendt :





Ingredienser:
15 g.margarine
1 spsk.friskhakket rosmarin eller 1 tsk.tørret
1 lille ds. konc. tomatpuré
1.5 spsk.brun farin
2.5 dl.piskefløde
3 lågwhisky
 salt
 peber
 evt.lidt vand
 


Opskrift:

Margarinen smeltes og rosmarinen svitses. Tomatpuréen og farin tilsættes og omrøres. Der tilsættes whisky og fløde og det hele koges ved svag varme i ca. 5 minutter. Smages til med salt og peber. Klar til servering! (tilsæt evt. vand, hvis der ønskes en tyndere konsistens.

Tips:

Kan f.eks. spises sammen med en god bøf eller stegt kyllingebryst. God appetit...







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17692 gange,
og udskrevet 434 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lissi Larsen  -  2014-07-13 21:31:25
Den er super go´ og nem


mums  -  2013-07-08 00:06:29
Bedste sovs jeg nogensinde har lavet


HB  -  2008-10-24 22:42:47
Den er helt gal.... En rigtig whisky er lukket med prop - ikk et låg, så hæld hellere rigeligt i, og husk at smage på det inden :-)