Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepandekage med knas II

Bradepandekage med knas II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Pia

Indsendt :




Ingredienser:
4 æg
250 g.sukker
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
3 æbler
 
 Knas:
100 g.smør
100 g.sukker
100 g.hakkede nøddekerner
1 tsk.vanillesukker
2 spsk.fløde
 


Opskrift:

Pisk hele æg tyk og skummende med sukker. Bland mel, bagepulver og de skrællede æbler, der er skåret i tynde både. Vend forsigtigt melblandingen i æggene. Kom dejen i en velsmurt bradpande eller form beklædt med bagepapir ca 20x30 cm.

Knas:
Bland smør, sukker, hakkede nøddekerner, vanillesukker og fløden i en gryde og giv det et opkog.
Fordel blandingen over dejen.
Bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 gr. i 40-45 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18641 gange,
og udskrevet 534 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sc  -  2009-10-30 10:33:06
Utrolig lækker - bagte den til et fællesmøde, og alle skulle bare have opskriften


benthe  -  2009-08-25 09:13:44
den må jeg prøve. Til fest kan man jo servere cremefraiche eller fløde til.