Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sacherkage I

Sacherkage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.florsukker
4 stiftpiskede æggehvider
25 g.smuttede hakkede mandler
100 g.chokolade
4 æggeblommer
25 g.kakao
 
 Fyld og pynt:
100 g.chokolade
100 g.vand
300 g.sukker
 


Opskrift:

Fyld og pynt:
Sukker og vand koges til en sukkerlage som sættes til afkøling. Chokoladen smeltes og røres i sukkerlagen, og det hele afkøler, til det er håndvarmt.


De 100 g. chokolade smeltes i vandbad. Når chokoladen er håndvarm røres 4 æggeblommer, 25 g. kakao og mandlerne i og chokolademassen afkøles lidt.

Fedtstof og sukker røres til en ensartet masse, fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og heri røres den afkølede chokolademasse. Melet røres i, til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i massen.

Anbringes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C, i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er bagt, sættes den til afkøling på en bagerist. Derefter flækkes den, og halvdelen af fyldet lægges imellem, og kagen pyntes med resten af fyldet.

Tips:

805




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4852 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu