Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kræmmerhuse III

Kræmmerhuse III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kræmmerhuse III, billede 4 Kræmmerhuse III, billede 1 Kræmmerhuse III, billede 2 Kræmmerhuse III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.sukker
1 æg
50 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.vand
 


Opskrift:

Sukker og æg røres sammen, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres til en ensartet masse.

Bages på 2 godt smurte og let melede plader på følgende måde: På hver plade anbringes 8 lige store portioner dej, der stryges ud til oval form, ca. 10 cm. lang og ca. 6 cm. bred.

Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Hvert enkelt bagværk formes til kræmmerhus, medens det endnu er varmt og bøjeligt. Det formede kræmmerhus anbringes i halsen på en mælkeflaske eller lignende, indtil det stivner og beholder sin form. Hvert enkelt stykke bagværk må blive på den varme plade, indtil det skal formes. Ellers stivner det ved afkøling og kan ikke formes. Skulle det alligevel blive for stift, så sæt blot pladen ind i den varme ovn igen et øjeblik.

Tips:

716




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11595 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu