Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsbøffer III

Hvidløgsbøffer III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ruth

Indsendt :





Ingredienser:
600-700 g.oksefars
1 æg
1 lille revet løg
2-3 pressede hvidløg
4 spsk.rasp
0.5 dl.grønsags-eller oksebuillon
 salt
 peber
4 skiverost
 


Opskrift:

Farsen æltes som til frikadeller og formes til 4 bøf. Bøfferne brunes hurtigt på hver side på en pande og lægges derefter i et ildfast fad. (Hæld en smule buillon i bunden til sovs.) Steges i ca 30 min ved 200 gr. Hæld skyen fra til sovs. Derefter lægges en skive ost på hver bøf. Steger 5 min mere til osten er smeltet. Lav sovs af skyen og server med kartofler og evt bagte rodfrugter som kan stege med i et andet fad i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5798 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu