Kylling med rosmarin og estragon

Kylling med rosmarin og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trud

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hel kylling
1 dl.olie
 Rosmarin
 Estragon
1 bdt.frisk persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kyllingen i lår, overlår, vinger og bryst. Skyld stykkerne under vand. Bland olien med rosmarin, estragon, hakket persille og salt+peber. Der skal masser af krydderurter i. Pensl kyllingen med olien under skindet og evt. også ovenpå. Pensl også den anden side af kyllingen. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, med lidt væske i bunden, og læg stykkerne med skindet nedad. Læg folie over. Ovnen sættes på det du plejer at stege din kylling ved, og kyllingen steges i en 35-40 minutter. Efter de 35-40 minutter tager du kyllingen ud, vender stykkerne om (pensl dem eventuelt igen) og skindet vender opad. Læg folien over og kom kyllingen ind i ovnen til den næsten er færdig (40-45 minutter. Når kyllingen er færdig, åbnes ovnen på klem, og står sådan i 5-10 minutter, og så er kyllingen klar til at blive spist! Super lækker ret! Server med ris og en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5369 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu