Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødekarameller II

Flødekarameller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.honning (akacie eller dansk blomsterhonning)
2.5 dl.piskefløde
100 g.smør
1 citron saft heraf
 


Opskrift:

Honning og fløde røres sammen i en stor gryde. Gryden sættes over varmen på fuld kraft, og når blandingen er godt varm, tilsættes smørret. Massen skal koge op, og citronsaften kommes i. Der må ikke røres i gryden under kogningen. Massen skal være ca. 135 grader. Når karamelmassen er færdig, hældes den op i en smurt bradepande. Massen afkøles og skæres i firkanter. Karamellerne pakkes ind i vokspapir og opbevares i tørre, lufttætte glas eller kagedåser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 11600 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frederieke  -  2009-03-24 11:32:19
super lækre karameller. bedste længe smakt. jeg syndes det var lidt noget fedteværk i starten men det bliver bedre =)