Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakse roulade I

Lakse roulade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :




Ingredienser:
 Pandekage:
4 æg
5 dl.mælk
1 tsk.salt
125 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 pk.pikat ost
1 lille bæger crem fraisch
1 plade laks
 rejer
 salat
 


Opskrift:

beklæ en bræde pande med bagepapir pisk så pande kagen sammen og bag den i ovnen i en ½ time og lad den køle af. rør pikant osten og crem fraisen sammen til en crem og smør ud på pande kagen og læg så skiver af laks på rul så til sids pande kagen sammen og lad den stå til du skal bruge den du kan lave den dag før og den er fryse egnet snit salaten i tynde strimler og læg lidt på tallerken og skær ikke for tykke skive af lakse roulade og læg påpynt medd rejer og tomat hvis du har det smager godt med en kryddert dressing til og et lille stykke fluts




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23737 gange,
og udskrevet 500 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2012-02-17 09:05:38
Jeg synes der skal kommes spinat i dejen, før bagning ellers er efter min mening for kedelig, at spise. Men rigtig nem og gå til