Drys laks med salt og peber og kom dem i et fad, dryp citronsaft på.
Dildsovs:
Rør cremefraiche sammen med de finthakkede krydderurter og smag til ned salt og peber.
Fordel dildsovsen over laksen. Sæt den i ovnen ved 225 grader i et kvarter.
Servers med citronbåde og små kogte kartofler.
Mikroovn:
Dæk det over og mikroegnede fad med laksen med mikrofilm. Prik nogle huller i filmen, så dampen kan slippe ud. Sæt det i mikroovnen ved fuld effekt i 4 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 57485 gange, og udskrevet 1134 gange.
Energi:
KJ total 8372 (1993 kcal)
KJ pr. Pers. 2093 (498 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 734 KJ (174 kcal) Protein 14.7 gram Fedt 12.5 gram Kulhydrat 1.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider