Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Creme Fraiche sild

Creme Fraiche sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt af : Annette

Indsendt :


Creme Fraiche sild, billede 4 Creme Fraiche sild, billede 1 Creme Fraiche sild, billede 2 Creme Fraiche sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
3 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
0.25 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
0.75 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Lad de marinerede sildefileter dryppe godt af.

Hak krydderurterne fint og skær agurken ud i små tern. Hak løget groft. Bland grøntsagerne i creme fraichen og smag til med salt og peber.

Skær sildefileterne ud i mindre stykker og vend dem i marinaden. Pynt evt. med et par skiver agurk eller et ekstra drys kryddergrønt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20166 gange,
og udskrevet 466 gange.


Energi:
KJ total 5897 (1404 kcal)
KJ pr. Pers. 1474 (351 kcal)
Vægt ialt 607 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 970 KJ (231 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 22.0 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu