Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaviarmousse I

Kaviarmousse I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 hårdkogte æg
0.5 dl.finthakket løg
2 dl.creme fraiche
3 spsk.mayonnaise
 salt
 peber
4 blade husblas
3 spsk.citronsaft
100 g.dansk rød kaviar
 


Opskrift:

Æggene moses og røres sammen med hakket løg. Bland creme fraiche, mayonnaise, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand i nogle minutter. Smelt den over vandbad og køl den lidt af, inden citronsaften blandes i. Tilsæt de øvrige ingredienser-kaviaren til sidst. Skyl en passende form i koldt vand, hæld blandingen i og stil moussen i køleskabet indtil servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9023 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu