Kaviarmousse

Kaviarmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 hårdkogte æg
0.5 dl.finthakket løg
2 dl.cremefraiche
3 spsk.mayonnaise
 salt
 peber
4 Husblas, blade
3 spsk.citronsaft
100 g.dansk rød kaviar
 
Opskrift:
Æggene moses og røres sammen med hakket løg. Bland creme fraiche, mayonnaise, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand i nogle minutter. Smelt den over vandbad og køl den lidt af, inden citronsaften blandes i. Tilsæt de øvrige ingredienser-kaviaren til sidst. Skyl en passende form i koldt vand, hæld blandingen i og stil moussen i køleskabet indtil servering.





karakterer:
Opskriften er vist 11559 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu