Fladbrød 02

Fladbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maria

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
1 tsk.groft salt
25 g.smør
1 dl.mælk
2 tsk.olivenolie
 
Opskrift:
Bland mel bagepulver og salt. smelt smør, og rør det i dejen under kraftig omrøring. held mælken i, og ælt dejen godt. lad dejen stå i ca. 1/2 time så er den lettere at rulle ud.

Del dejen i 4 tril dem hver til en kugle, og rul dem ud i cirkler med en diameter på ca. 12 cm og en tykkelse på 1 1/2 mm. prik dejen med en gaffel. pensl med olivenolie på den ene side.

Læg brødet på en varm pande med oliesiden nedad. skru ned til middelvarme pensl nu den anden side. steg 4-5 min. på hver side, indtil brødet er dækket med gyldne pletter.

Tips:

husk ikke skrue for højt op for blusset.





karakterer:
Opskriften er vist 15639 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-15 15:20:06
syntes at de smager rigtig godt, men dejen er meget salt

  -   2008-09-09 12:57:09
har i en ret med gluden fri??? P.S den gamle måde at lave et fladbrød har i den??!

  -   2007-06-05 08:47:37
jeg syntes at dejen er rigtig god og blød men jeg syntes også at den er alt for salt så jeg har puted noget sukker i men eller s er den opskrift rigtig god