Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Den du ved nok 04

Den du ved nok 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : de 5

Indsendt :


Den du ved nok 04, billede 4 Den du ved nok 04, billede 1 Den du ved nok 04, billede 2 Den du ved nok 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.33 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
375 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen. æggene tilsættes derefter blandes mel kakao vanillesukker og bagepulver i margarinen smeltes og hældes i sammen med mælken.

dejen hældes i en smurt bradepande bages ved 190 grader C. alm. ovn i 20-25 min.

glasur:
Glasuren varmes igennem i en gryde og kommes på den færdig bagte kage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (195 stemmer)

Opskriften er vist 220405 gange,
og udskrevet 5033 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 42489 (10116 kcal)
KJ pr. Pers. 1770 (421 kcal)
Vægt ialt 2724 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1559 KJ (371 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-09-18 12:22:41
Jeg lavede den i en 25x35 bradepande og den passede perfekt og blev ca. 5 cm høj. Jeg gav den ca. 20-25 min ekstra og lavede ekstra glasur :) Mhh den er så god!

  -  2018-09-06 11:02:08
Jeg bagte den også 60 minutter ved 200 grader.

  -  2018-04-10 20:41:23
Jeg bagte min i 60 minutter ved 200 grader og den blev god

Tabitha   -  2018-04-10 16:58:49
200 grader så skulle de små problemer vidst løses ja ;) prøv det folkens

  -  2018-02-15 16:09:22
hvor stor en portion er normal när man bager denne kage.

Anne Marie   -  2017-02-22 17:08:47
Kagen er let og luftig, smager godt, kan varmt anbefales.

Camilla  -  2016-08-11 10:43:52
Min kage hævede heller ikke og det er rigtigt at selve kagen ikke smager af vildt meget, men det skal den heller ikke med den lækre, fede glasur ovenpå! Kagen var lækker luftig og blød, alle var vilde med den, har gemt opskriften for det er bestemt ikke sidste gang jeg laver den. Topkarakter herfra :) Nogle foretrak den nybagt, andre syntes den var endnu bedre efter en tur i køleskabet.

Ida  -  2016-05-12 07:19:32
Min kage var da lige til at smide ud, og jeg ved at jeg ikke er den dårligste bager.... Den hævede overhovedet ikke og den er ligeså tør som sand, ærgeligt!:(

Alisha  -  2016-03-10 16:47:35
Min kage blev ikke hævet. Er det sådan den skal bages, eller?

jacob  -  2015-01-05 16:36:54
det kan være at forklaringen skal kigges igennem :-)

Laila Faurholt  -  2014-11-09 13:04:56
Bliver mere svampet hvis man bytter margarine ud med plantemargarine... :-) Både i kage og pynt... Mums!

Hibah  -  2014-09-19 14:50:10
Den er rigtig god hvis man spiser den varm ellers er den dårlig

Anne  -  2014-06-21 20:39:19
Super lækker og svampet , lavede den i papirs forme (36 stk) og smagte fantastisk efter frysning. MEGET fryseegnet...

Bitten Lund Højerup  -  2013-04-01 16:14:26
Hej alle sammen! Jeg vil gerne fortælle jer om denne kage! Kagen smagte FANTASTISK! Den var lige det bedre end drømmekagen! Og glasuren var liige prikken over i'et! Og den kan spises rå (altså glasuren) Kærlig hilsen Bitten L. H.

Hans Jensen  -  2013-04-01 15:51:45
Denne kage var bare super god! Jeg vil bage den til min kone Lis når hun kommer i morgen. Mine børn Karla på 7 og min søn Jens på 3 kan også lide den. Kagen skulle altså kun have 10 minutter ved vores super gode ovn.

Malene   -  2012-11-17 12:54:25
Helt kanon kage bliver mega god efter en tur i fryseren

  -  2012-07-31 17:33:25
Denne kage må jeg hellere bage til kæresten, til når han kommer hjem fra arbejde! :-)

Hanmad  -  2012-06-13 16:12:57
Dette er en fantastisk kage, godtnok en værre kaloriebombe, men den er blevet rost til skyerne ;o)

Mesterbageren:-)  -  2012-05-10 15:48:45
Kagen er supergod, men den må gerne få et par minutter ekstra for at blive helt færdig :)

MM  -  2012-04-04 18:27:41
Rigtig god, men hold op en kaloriebombe!

Nickie  -  2012-03-14 23:49:22
Super lækker kage! Dog vil jeg give ret i at den skal have lidt mere end 20 min. :) Desuden kan man tilpasse mængden af vanilie og kakao alt efter hvad man er til.

Stine  -  2011-10-20 10:48:01
Hvilke mål er denform der bruges ? Og er det varmluft..........?

ytjehjcbf  -  2011-09-29 23:47:58
omg! den smager bare SÅÅ godt..

Jenji  -  2011-08-13 17:08:16
3 1/3 del mælk vil det sige 3 1/3 af en liter eller er det fejl og dl?

AnneJensen  -  2011-07-30 13:08:00
Denne kage er bare super! Har bagt den rigtig mange gange efterhånden!

Dorthe  -  2011-06-28 22:27:37
Har bagt den utallige gange. Kommer nogle også hakkede nødder i glasuren udover kokosmel. Det smager helt fantastisk. Fryseegnet

amina  -  2011-06-25 22:24:22
smager bare himmelsk især hvis der er jordbær ved siden af.

camilla   -  2011-05-22 00:15:14
Hej!!!!!alle tiders kage den er skide god og man sagtens bruge en anden glasur en den der er anvist og selve dejen til denne kage er osse rigtig god til som en Muffins grund dej fx.

rosa  -  2011-04-30 08:42:01
Mmmm vi har bagt den var virkelig stor men god

über cool kage XD  -  2011-04-08 10:36:51
Denne kage er simpelthen fuldstændig GINIAL!!!! skal prøves <3<3<3<3 XD

Birgit  -  2011-02-26 15:16:27
Kagen er absolut fryseegnet og det gør ikke noget at den er stor, da den er bedre på 3.-dagen. Man kan sagtens bruge flydende margarine og med held reducere fedmængden med ca. 1/3, således at man i stedet for 300 g fast margarine bruger 200 g flydende margarine. Jeg bruger næsten dobbelt så meget cacao i både kagen og glasuren jeg bruger også dobbelt så meget kokosmel

humhum  -  2011-02-25 14:28:40
den kage er bare fantastisk

Mira  -  2011-01-31 22:15:03
Hm.. Min kage har været i ovnen i nu 45 min. og den er stadig meget sådan blød og ligner lidt en budding. Kan ikke forstå hvordan den skulle kunne blive færdig efter 25 min.

  -  2011-01-31 20:16:35
Den er så mega god! Plejer at få den ude hos en af mine venner og vi har også selv bagt den et par gange! Hmm...Den er bare lækker!

Sandra  -  2011-01-13 15:04:32
hej hvor mange gram fedt er der i den ?

  -  2010-10-10 15:00:02
Prøv og lav glasuren uden og varme den op, bare rør det hele samme og smør det på kagen når den er kold.

sara h  -  2010-09-05 14:16:43
mmmmm. hvor smager den bare godt det er verdens bedste kage i verden , jeg har lige lavet den idag og halvdelen er allerede spist du skal bare prøve den

Karina  -  2010-03-13 10:28:29
Det bedste vil være bare at bruge alm. margarine, og så lade det smelte sammen med "glasuren". Det Er sådan den rigtige konsistens kommer freM!

kamilla  -  2010-02-01 15:12:45
kan man ikke bruge becel flydende i stedet for magarine

jette  -  2010-01-08 16:12:35
Er der nogen som ved om den er fryse egnet?

Katja  -  2009-08-02 12:13:48
Det er min ynglingskage. Nu vil jeg prøve denne opskrift. Og den hedder "Den du ved nok" eller Torbens kage hjemme hos os, af en eller anden underlig grund.

Mette og Toke  -  2009-05-02 13:50:21
vi kom en lille smule Stroh rom i glasuren... det gjorde den altså helt fantastisk... bare et lille skvæt Stroh 60%...

Sara Andersen   -  2009-03-12 13:25:13
Den smager rigtig godt og her hjemme tror jeg vi vil til at bage noget oftere her hjemme den er virkelig vidunderlig!!!

hinnerup pigerne  -  2009-02-10 14:51:30
det er en stor kage, men den er sikkeret rigtig go´ glasuern er go, og kagen er brun.

Karina  -  2009-01-19 22:22:51
Kan huske den kage fra da jeg var lille og elskede bare den kage... Specielt med et stort glas mælk til..

betina  -  2008-11-14 11:35:57
bare verdens bedste kage, mums mums

Frederikke  -  2008-10-10 12:13:00
Super lækker og dejlig svampet ! Elsker den kage

Anne Dorthe.  -  2008-09-30 14:48:44
lidt svær at læse, da der mangler punktum diverse steder.

Cecilie R. Petersen  -  2008-08-27 18:04:22
Lyder rigtig lækker den skal da prøves ! Også godt den er så stor for vi er jo en storfamilie på 6 mennesker :) Har helt sikkert tænkt mig at lave den .!

En  -  2008-04-12 15:11:19
Er Den ikke lidt for stor Er det ikke god nok med at tage halvden når man kun 4????

Linda og Signe  -  2008-03-17 13:23:53
Den er hurtig og lave og den smager super godt, det er en kage vi vil lave meget (: det er en god hjemme side. Hilsen Linda og Signe

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her