Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvegryde med karry II

Kalvegryde med karry II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :



Ingredienser:
1 Kalveklump eller bov/kamsted
1 stor bakke champignon
1 bakkebønnespirer
2-3 store løg
 karry
 salt
 peber
1 grøntsags bouillonterning
 vand
 
Opskrift:
Skær kødet i mundrette stykker. Hvis du bruger bov/kam skal alle sener fjernes. Kom fedtstof på panden og svits 1-2 spsk karry (alt efter hvor stærkt du kan lide det) og brun kødet i det. Tilsæt løg i grove tern som svitses med i et par min. Tilsæt vand og bouillonterning og lad det simre ca. 30 min. Rens og skær champignonerne i grove skiver. Tilsæt dem og lad det hele simre i endnu ca. 20 min. Sovsen jævnes lidt med maizena og lige inden serveringen tilsættes bønnespirene.

Tips:

Champignon i glad kan bruges. Bønnespire på dåse kan bruges. Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12581 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu