Kogte kødboller uden æg
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red: |
|
|
En gryde med vand og bouillonterning bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en teske eller dessertske. Når de kommer op til overfladen er de færdig og tages op og lægges på en tallerken gem bouillonen, den skal bruges til sovsen.
Farsen kan også bruges til frikadeller og forloren hare.
|
|
Opskriften er vist 44253 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Klaus - 2021-12-28 20:20:55 Bollerne bliver mel/dej.... Kan ikke anbefale denne opskrift - 2010-03-16 19:53:45 Er det rigtigt at der skal 2½dl. mel i!? Jeg lavede dem efter opskriften og de smager kun af melklister:( Iben - 2009-09-17 20:35:08 Kødbollerne kommer IKKE op til overfladen når de er færdige:( Det blev til en stor omgang rå kødboller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne