Kogte kødboller uden æg

Kogte kødboller uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Fars til bollerne
500 g.hakket flæsk eller kalv og flæsk
1 revet løg
2.5 dl.hvedemel
 mælk eller vand
 
Opskrift:
En gryde med vand og bouillonterning bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en teske eller dessertske. Når de kommer op til overfladen er de færdig og tages op og lægges på en tallerken gem bouillonen, den skal bruges til sovsen. Farsen kan også bruges til frikadeller og forloren hare.


karakterer:
Opskriften er vist 44253 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Klaus  -  2021-12-28 20:20:55
Bollerne bliver mel/dej.... Kan ikke anbefale denne opskrift

  -  2010-03-16 19:53:45
Er det rigtigt at der skal 2½dl. mel i!? Jeg lavede dem efter opskriften og de smager kun af melklister:(

Iben  -  2009-09-17 20:35:08
Kødbollerne kommer IKKE op til overfladen når de er færdige:( Det blev til en stor omgang rå kødboller.