Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havregrød i gryde

Havregrød i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :


Havregrød i gryde, billede 4 Havregrød i gryde, billede 1 Havregrød i gryde, billede 2 Havregrød i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kom havregryn med vand eller mælken i en gryde og bring det i kog. Lad det koge i 1-2 minutter under omrøring.

Smag havregrød til med lidt salt.

Tips:

Havregryn smager godt med et drys sukker og en lille smør klat, men prøv også at server grøden med masser af frisk frugt i tern og ahornsirup.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (346 stemmer)

Opskriften er vist 590395 gange,
og udskrevet 881 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 462 (110 kcal)
KJ pr. Pers. 462 (110 kcal)
Vægt ialt 280 gram
Vægt pr. Pers. 280 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 165 KJ (39 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-10-13 17:59:14
Havregrød med revet æble , smager s å godt. Man kan jo variere med kogt abrikos, hvis sød-syrlighed klæder havregrøden.

rune  -  2018-04-25 09:56:37
virkeligt dårligt blandings forhold. den bliver til omgang flydende gele der oven i er uendeligt lang tid om at køle af på grund af den store mængde vand. dette blandings forhold kan virkeligt ikke anbefales overhovedet...

Klaus  -  2017-03-14 11:10:34
Den er for tynd efter min mening

Jakob Poulsen  -  2017-02-08 20:28:09
Nøjes med og komme 1dl. Vand i fra start og fuld varme, lad det blive kogende inden du kommer resten af vandet ved stadig ved fuld varme i 2min og skrue ned, så kan grøden tilberedes på under 5min. Ang. Smør bruger jeg mellem 5-8g. Perfekt

Niels jensen  -  2017-01-21 15:20:17
Tror man bliver afhængig af havregrød om morgenen der er jeg da vist blevet, det holder også orden i maven som en sidegevinst havregrød med sukker på og en god smørklat, det er vores favorit

Lærke  -  2016-08-21 08:39:22
Det er en fin opskrift💘

simon  -  2016-06-03 06:13:37
Elsker det, det er meget godt

Søren Hansen  -  2016-01-10 18:56:10
Prøv at drysse knuste sydafrikanske pujanmanna-nødder i. De er ekstremt rige på protein men søder og krydrer også.

Juliane Schmidt   -  2015-11-19 22:31:24
Lidt med vanilje, hvis sulten skal særbehandles😉

S  -  2015-11-15 21:19:10
Kan bedst lide simpel havregrød lavet med mælk og et pift af salt i smagen 🙂 ville have gået i gang med at lave en portion med det samme, hvis ikke jeg lige havde spist 2 store stykker kage 😞 men tror jeg laver en lille portion inden sovetid 😋

Karl Kristian  -  2015-09-10 19:44:51
I stedet for sukker og sirup bruger jeg honning. Men dejligt med frugt stykker i hvor man kan veksle.

Ola  -  2015-09-06 11:04:05
Super, lige hvad der varmer i regnvejret

Lucas  -  2015-03-20 07:51:18
Nydeligt. Jeg kunne have lavet den bedre selv. Men den her er også god :)

Frederikke  -  2014-06-06 15:27:20
Så god måske lidt rosiner så er den perfect

K  -  2012-06-10 10:45:01
Mmmhh.. Smager godt!

Stine  -  2012-03-18 21:59:39
Den er MEGA god

homerdk  -  2012-02-11 23:22:50
Der skal kanel sukker og smørklat på så det næsten jul ;)

jensibrit  -  2011-07-13 12:08:13
amen det er lækkert i gryde

Bjarkhamar  -  2008-07-13 23:25:52
Tak. Havde lige brug for at vide hvodan det skulle laves. :D