Gammeldags fastelavnsboller

Gammeldags fastelavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mutter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pk.gær
3 dl.mælk
12 spsk.sukker
8 æg
500 g.margarine el. 20 spsk olie
1200 g. hvedemel
 
 evt.rosiner
 kardemomme
 
Opskrift:
Smelt smørret. Rør gæren ud i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser, margarinen til sidst.

Bollerne sættes på plads og hæver 1 kvarter.

Bages i forvarmet ovn i 1 kvarter ved 225 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 17517 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-07 13:54:34
Hej Nej der er ikke for meget fedt i. Ælt dejen til melet har optaget fedtet det kan godt være at 5 min. er for lidt Jeg har en hvor der skal 500 g fedt i til 600g mel og det er OK