Rabarbercoulis - Rabarber Coulis

Rabarbercoulis - Rabarber Coulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Coulis (Frugtpure)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbercoulis - Rabarber Coulis, billede 4 Rabarbercoulis - Rabarber Coulis, billede 1 Rabarbercoulis - Rabarber Coulis, billede 2 Rabarbercoulis - Rabarber Coulis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
evt. Rød frugtfarve
   
Opskrift:
Skyl rabarberne og skær den i ca. 1 cm lange stykker. Kog rabarber i vandet.

Passer gennem sigte så meget frugtkød som muligt.

Koges op med sukker og skummes grundigt, farves evt. med rød frugfarve, typisk hvis det er de gamle tykke sorter der er brugt.

Køles af og serveres f.eks. til is.





karakterer:
Opskriften er vist 33752 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7224 (1720 kcal)
KJ pr. Pers. 1806 (430 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 802 KJ (191 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 47.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-05 17:36:53
Vi har brugt tyndskåret rabarber til lidt pynt.