Røræg, bacon og brunch-pølser (til mange)

Røræg, bacon og brunch-pølser (til mange), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Røræg:
10 dl.hele æg
5 dl.Kaffefløde 9%
 Salt
 peber
 Smør
 
 Bacon:
50 skiverbacon
 
 Brunch-pølser:
50 brunch-pølser
 Olie til stegning
 
 Stegte tomater:
25 tomater
 Salt
 peber
 
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Røræg:
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande (i 2 omgange) med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv. Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve.

Bacon:
Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200º til de er sprøde. Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering.

Brunch-pølser:
Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere. Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering.

Stegte tomater:
Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs. De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden. Lægges i et fad og lunes før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 48456 gange,
og udskrevet 1707 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu