hjemmelavet eller afdryppet yoghurt1 glas hjemmelavet eller afdryppet yoghurt
4
fed
knust hvidløg4 fed knust hvidløg
2
spsk.
hakket dild2 spsk. hakket dild
1
tsk.
olivenolie1 tsk. olivenolie
Opskrift:
Læg fetaen i vand nogle timer, så noget af saltet vaskes ud.
Mos fetaen og bland med yoghurt af temmelig fast konsistens og resten af ingredienserne.
Gem lidt dild til at drysse ovenpå, og stil det i køleskabet nogle timer inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18079 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
larsd - 2009-12-28 18:14:11 det lugter for meget af hakket dild
Pernille - 2007-01-17 10:30:04 Inde på lodos.dk (en tyrkisk rasturant i århus) er der beskrevet hvad Haydari indeholder, men ikke i hvor mange mængder. Ud fra det kan man jo så prøve sig an.
Benedikte - 0000-00-00 00:00:00 Har prøvet haydari fra bazaren i Århus og den er lidt rød.... og der er der heller ikke dild i.... hjælp vil godt have den originale opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider