Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Deep pan pizza

Deep pan pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

Andet blandet kødUkendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :


Deep pan pizza, billede 4 Deep pan pizza, billede 1 Deep pan pizza, billede 2 Deep pan pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
2 æg
5 dl.mælk
1.5 tsk.salt
0.5 spsk.oregano
2 spsk.olivenolie
900 g.hvedemel
 
 Fyld:
300 g.hakket oksekød
150 g.skinke i strimler
125 g.pepperoni
1 gl.pizzatopping fra svansø
200 g.revet ost
175 g.ananas i tern
 


Opskrift:

lun mælken til håndvarm. Udrør gær i salten og tilsæt æggene, røres godt. tilsæt mælken under omrøring og kom dernæst oregano i. Kom mel i indtil dejen føles god solid og ælt den godt, tilsæt evt mere mel til den ikke klistre mere.

Rul dejen ud og læg på smurt bradepande, prik den med en gaffel og bag den ved 100*C i 10-15 minutter. Til den er let gylden, men stadig dejet.

Smør så pizzatopping på, kom kød, ananas og hvad man ellers synes på og afslut med et pænt lag ost.

Bag hele pizzaen i en 180-200*C varm ovn ved varmluft, i ca 40 minutter.

Tips:

Fyldet er helt efter eget humør og hvad man kan lide. Men husk rigeligt af det da dejen bliver meget høj!! (et par cm)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (43 stemmer)

Opskriften er vist 89142 gange,
og udskrevet 2036 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jose  -  2012-11-21 15:24:17
Den ser godt nok lækker ud inde i ovnen:)


svend  -  2012-05-21 09:06:15
den er super


miause  -  2011-01-22 18:36:13
dog detdårligste jeg endnu har prøvet. minder ikke meget om Deep Pan Pizza,men en mega stor og masiv dej og ikke spor lækker.


Helle KM  -  2010-09-14 07:39:38
Hvis man lægger osten på under fyldet får man ikke problemer med tør og branket ost... Gør de også ved pizzariaet :-)


  -  2010-05-12 19:34:00
En rigtig god opskrift, nem at gå til, der må dog god forklares at selv om det er en gærdej, skal den i ovnen lige så snart at den er lavet på de 100 gr. Jeg lavede en dobbelt portion, og i min 80 cm bradpande, blev den ca.4-5 cm høj. Jeg vil anslå at en normal portion svarer til en alm. bradpande. Jeg valgte at da toppings kom på, at sætte ovnen på 180 gr. og ca 35 min senere, køre varmluft i 2-5 min.


  -  2010-04-16 14:58:24
hvor mange pizzaer bliver der ud af denne portion?


Ragitze  -  2010-04-13 16:12:46
deep pan kommer fra Amerika, og rygtet siger siger det var columbus livret


Vibe  -  2010-02-18 16:50:33
BTW... eftersom der skal gær i og ikke bagepulver , går jeg ud fra at dejen skal hæve.. men hvor længe, og skal den slås ned og efterhæve eller hvad?


Gommasch  -  2009-12-31 10:47:36
Kanon opskrift - har lavet den mange gange men sidenhen forfinet den - synes jeg da selv :-) 1. Lav dobbelt portion men lav 3 pizza'er i fuld bradepande af det - så bliver pizza'en lidt lavere og nemmere at fryse eller putte i køleskab uden at blive tør når den genopvarmes. 2. Brug dobbelt så meget ost. 3. Bland oksekødet med oregano, chili, salt, peber efter behag - jeg kan bedst lide at der er lidt bid i. 4. Blend en dåse flåede tomater med et fed hvidløg og smør bunden med det efter behov, pas på med at komme for meget på. 5. Bag bunden 10 min. ved 110 grader før du putter noget ovenpå. 6. 35 min. ved 170 grader UDEN varmluft 7. Herefter skru op til 210 grader MED varmluft og hold kraftigt øje med pizza'en. Den skal ud når osten har fået en let sprød overflade.


Venter spændt  -  2009-10-18 21:21:24
Er den stadig ikke kommet ud af ovnen, jóannes? :)


jóannes  -  2009-09-25 19:48:05
den er i ovnen jeg er såååå spæntd jeg kommenterer når den er færdig mmmmmmmmmmm...


  -  2009-09-07 20:48:44
Nu er opskriften afprøvet, men desværre ingen succe. Gik ud fra at det er en skrivefejl at der står 100 grader til forbagningen, for det kan den jo ikke blive lyssebrun af, så vi gav den 200 grader og 10 minutter. Det så ok ud. Så puttede vi fyldet på som beskrevet, og ind i ovnen, men efter 20 minutter så så den ud som på billedet, og fyldet har fået rigeligt, men bunden var desværre stadig ubagt. Vi bagte i en bradepande 38x33 cm. Og vi har skrevet vægt på melet 900 gram var passende. måske bunden skal forbages mere, ellers kan man jo vente med osten, det er nok den som branker hurtigst, og kom osten på efter 20-25 minutter.


  -  2009-04-29 09:46:08
Hvor meget mel?


Nanna  -  2008-02-10 17:34:47
Det er en super opskrift :D Jeg valgte at bruge to runde forme, i stedet for en bradepande. Det giver et lidt flottere udseende, og du undgår trælse kanter. Mvh. Nanna