Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun stroganoff

Kalkun stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : jytte

Indsendt :


Kalkun stroganoff, billede 4 Kalkun stroganoff, billede 1 Kalkun stroganoff, billede 2 Kalkun stroganoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 løg
750 g.brune champinon
8 skiver røget bacon i tern
1 spsk.olie
 
6-800 g.kalkun i strimler
 salt
 peber
2 spsk.paprika
 
70 g.koncentreret tomatpure
1 dl.bouillon
2.5 dl.piskefløde
 
2.5 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Løgene hakkes, champignonerne skives og løg og champignonger brunes i halvdelen af olien i en pande sammen med den røget bacon i tern.

Kalkun kødet drysses med peber og paprika og brunes i den anden halvdel af olien i en gryde. Tilsæt tomatpure og boullion, og lad retten småsnurre i en 5 minutter.

Løgene, championen og den røget bacon hældes i gryden med kødet, og retten småsnurrer yderligere en 7-8 minutter.

Når retten serveres, jævnes den med creme fraiche, og smages til med salt, peber og evt. paprika.

Serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 34501 gange,
og udskrevet 1407 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mee  -  2009-12-16 13:34:27
jeg lavede denne ret igår og må indrømme at den er rigtig rigtig god.. lækker opskrift som jeg bare må anbefale.. den er rigtig nem og lækker.. jeg lagde dog ikke creme fraiche i men den smagte alligevel sindsygt godt :D

Glenn  -  2008-12-08 11:14:31
.. Man skal ikke Jævne med Creme Fraise'n .. Du montere med Creme Fraise'n:) Go' ret by he way (:

Hurtigt spørgsmål..  -  2007-11-09 15:20:10
Til Anni: Ja det gør jeg faktisk..? :-/

Hanne  -  2007-10-15 09:27:04
Brug en dåse hakkede tomater i stedet for fløde. Det giver en god sauce og et par enkelte tørrede chilli (hakkede)

Anni  -  2007-10-15 08:15:39
Til "hurtigt spørgsmål": Mener du det alvorligt?

Hurtigt spørgsmål..  -  2007-09-07 14:47:26
Kan man jævne med andet end cremé fraiche?

Benny  -  2007-07-23 16:30:04
En af de virkelig gode opskrifter. Jeg har brugt ris i steden for kartofler. Det er bare godt

martin  -  2007-07-22 17:39:20
det smagte vidunderligt :D<3

Merete Merete  -  2007-07-12 17:59:29
Denne ret smagte rigtig, rigtig dejligt. Per har ret, fløden skal i sammen tomatpure´og bouillon, creme fraise jævner du med til sidst, men husk det må ikke koge bag efter, så gryner cremé fraichen.

Per  -  2007-03-18 18:47:15
Tror fløden skal tilsættes sammen med tomatpure og bouillon, men den kan også tilsættes sammen med løg, champignoner og bacon når det puttes i gryden.

tanja  -  0000-00-00 00:00:00
hvad skal fløden bruges til