Marengs-is med blåbær (Diabetes)

Marengs-is med blåbær (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.blåbær
4 spsk.flormelis
5 dl.creme fraiche 9%
60 g.marengs let knust
 
Opskrift:
Bland blåbær, flormelis og cremefraiche i en foodprocessor eller blender, til det akkurat er blandet.

Rør de knuste marengs i blandingen og hæld den derefter i en frysebeholder. Frys den i 2-3 timer, til den er næsten frosset, men stadig blød nok til at kugle ud. Serveres straks eller opbevares i fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 27776 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-14 15:22:10
Flormelis er meget fin sukker, og marengs består udelukkende af æggehvider og sukker og gør derfor denne opskrift uegnet som dessert til diabetikere.

  -   2011-05-04 22:17:15
Lige min ord... det var også min tanke da jeg så opskriften.. den få helt klart blodsukker til at stige makant...

  -   2010-06-21 18:21:31
Med flormelis og marengs er den da SLET IKKE velegnet til diabetikere og burde slettes !

  -   2009-06-22 17:16:37
Hvad er det der gør denne is velegnet til diabetiker...??? Den er jo fyldt med sukker (marengs og flormelis)

  -   2008-01-26 20:18:35
Med flormelis og uden æg?