Ribsgrød

Ribsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Ribsgrød, billede 4 Ribsgrød, billede 1 Ribsgrød, billede 2 Ribsgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 flaskesur eller sød ribssaft
10 dl.vand
 sukker efter smag
130 g.kartoffelmel
 lidt søde mandler
 
Opskrift:
Mandlerne skoldes, smuttes og skæres i langagtige strimler.

Saft, vand og sukker gives et opkog, kartoffelmelet udrørt i lidt af det kolde vand hældes forsigtigt op i saften under kraftig omrøring.

Mandlerne røres i de færdige grød, der gives et godt opkog før den tages af ilden.

Hældes op i fade eller forme og spises kold med mælk eller fløde til.





karakterer:
Opskriften er vist 41761 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-31 17:08:01
Hvor mange dl svarer mængden af saft til?

  -   2011-08-09 16:36:18
Hvor stor er flasken?

  -   2010-07-31 18:28:59
Der er alt for meget kartoffelmel i forhold til væden.

  -   2008-04-02 18:02:09
jeg mente ikke man måtte koge grøden efter der er kommet kartoffelmel i??? har hørt den blir klumpet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Drys lidt sukker over, så trækker den ikke så meget skind