Apelsinlikør - Apelsin likør

Apelsinlikør - Apelsin likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 appelsiner Skal og saft heraf
1 l.hvid rom eller cognac eller vinsprit
1000 g.sukker
5 dl.vand
 
Opskrift:
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde, aromatiske appelsiner. En pomerans imellem giver en dejlig smag. Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritusen og den friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer. Den skal trække 3-4 uger.

Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales. Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres.

Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje.





karakterer:
Opskriften er vist 16810 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu