Stegt helleflynder med løvstikkesauce

Stegt helleflynder med løvstikkesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Sushi

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Stegt helleflynder med løvstikkesauce, billede 4 Stegt helleflynder med løvstikkesauce, billede 1 Stegt helleflynder med løvstikkesauce, billede 2 Stegt helleflynder med løvstikkesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Løvstikkesauce:
1 bdt.Løvstikkeblade
3 dl.Fiskebouillon
8 østers
200 g.smør
 
 Helleflynder:
600 g.helleflynder
3 "spsk.Olie
25 g.Smør
 salt
 
 Tilbehør
200 g.Østershatte
1 bdt.Forårsløg
800 g.kartofler
 
 Pynt:
 Salturt
 
Opskrift:
Løvstikkesauce:
Løvstikkebladene blancheres et par minutter og vandet vrides af.

Fiskebouillon koges op, friske østers med væde, blancheret løvstikke tilsættes og blendes. Monteres med koldt smør. Smages til med salt, peber og citronsaft.

Helleflynder:
Olie og smør varmes på en pande, drys lidt salt på panden og læg fiske på den meget varme pande. Skru ned for varmen og steg på den ene side ca. 8 min. Gerne med låg. Når fisken begynder at blive hvid på toppen, vendes den lige kort Tages af og holdes varm.

Forårsløg og østershatte og evt. østers ristes kort på panden.

Anret fisk, løvstikkesauce og små pillekartofler i en dyb tallerken. Pyntes med blancheret salturt.





karakterer:
Opskriften er vist 1048 gange,
og udskrevet 38 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu