Skinketern med ris og ananas

Skinketern med ris og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinketern med ris og ananas, billede 4 Skinketern med ris og ananas, billede 1 Skinketern med ris og ananas, billede 2 Skinketern med ris og ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.skinkekød i tern
2 spsk.sojasauce
0.5 tsk.stødt ingefær (1 tsk friskreven)
0.5 tsk.chilipulver
 hvedemel
 salt
 peber
 olie til stegning
200 g.ananas i tern (eller 1 hel babyananas)
80 g.basmatiris
 
Opskrift:
Skinkekød, sojasauce, ingefær og chili blandes sammen og trækker herefter ca. 10 minutter.

Risene sættes over at koge i letsaltet vand.

Kødet drysses godt med hvedemel og steges af på pande i rigelig olie. Steger ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Tages af panden og stilles lun.

I samme pande varmes ananasternene og de kogte ris vendes sammen med ananas.





karakterer:
Opskriften er vist 36468 gange,
og udskrevet 695 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-26 21:27:01
Mængden af ananas er efter min mening for stor, men ellers en kanon opskrift!