Chokolate Bread og Butter Pudding

Chokolate Bread og Butter Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
9 skiver(5 mm) hvidt daggammelt sandwichbrød
150 g.mørk chokolade (75% kakao)
4.25 dl.piskefløde
1 dl.mælk
4 spsk.mørk rom
110 g.sukker
75 g.smør
1 knsp.kanel
 evt. lidt citronskal
3 æg
 
 Form: ca. 18 x 23 x 5 cm
 
 
Opskrift:
Fjern skorperne og skær krummen ud i kvarter. Varm chokolade, fløde, rom, sukker, smør + kanel i vandbad. Rør godt rundt. Pisk æggene og hæld chokolade-mixen i, pisk grundigt.

Fyld ca. 1 cm i smurt form. Læg halvdelen af brødstykkerne taglagt, derefter chokolade, brød og slut af med chokolade. Pres brødet ned med en gaffel, så det kan suge jævnt. Dækkes til med film og lad den stå 2 timer ved stuetemperatur.

Derefter stilles den i køleskab i mindst 24 timer - og helst 48 timer.

Bages i varm ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Den skal have sprød top og blød midte. Efter 10 minutters hvile serveres den med iskold cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu