Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Paprika koteletter med ananas

Paprika koteletter med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tykke eller 8 tynde nakkekoteletter
1 skive ananas pr. kotelet
1-1.5 dl.ananassaft
1 bægercremefraiche 38%
1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 løg
 paprika
 Smør til stegning
 Cognac
 


Opskrift:
Koteletterne aftørres og krydres med salt, peber og paprika. Løget pilles og hakkes fint, peberfrugt befries for ribber og kerner, og hakkes halvgroft. Koteletterne brunes i rigeligt smør på begge sider og tages til side. Løgene svitses i samme smør (der kan evt. tilsættes mere fedtstof). Når løgene er klarede, tilsættes de hakkede peberfrugter som svitses med et øjeblik. Tilsæt ananas saften og reducer til ca det halve. Tilsæt evt. cognac. Tilsæt cremefraiche og lad det koge sammen ved svag varme et øjeblik. Smag til med salt, peber, paprika og evt. yderligere cognac. Anret koteletter og ananasskiver skiftevis i et ildfast fad, og hæld saucen over. Steges færdig i en 200ºC varm ovn i 15-20 minutter, indtil koteletterne er gennemstegte. Ovntid afhænger af koteletternes tykkelse, og hvor lang tid de fik på panden til at begynde med. Serveres i fadet, evt pyntet med tyndtskårne ringe af peberfrugt. Hertil spises løse ris eller pasta, samt godt brød.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10123 gange,
og udskrevet 245 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christina  -  2015-04-20 17:51:41
Fremragende ret - nem at lave - og smager forrygende :-)