Vandglasur

Vandglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.flormelis
2 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Flormelis sigtes og røres med kogende vand.





karakterer:
Opskriften er vist 55994 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-14 19:07:13
fin galsur

  -   2012-07-22 09:47:56
Forskellen skulle efter sigende være at med kogende vand bliver glasuren hård mens med koldt vand bliver den blød..

  -   2012-02-02 21:30:21
Jeg lærte af min mor, når man rører glasur bruger man kogende vand, men jeg ser ikke nogen der bruger kogt vand, de tager kold vand fra hanen,hvad er forskellen