Knækglasur

Knækglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.sukker
0.5 dl.vand
0.25 eddike
 
Opskrift:
Vand, sukker og eddike koges ved svag varme ca. ½ time, indtil en dråbe af siruppen stivner glashårdt i koldt vand. Gryden stilles i kogende vand, mens man glasere, for at undgå, at glasuren stivner for hurtigt.





karakterer:
Opskriften er vist 29281 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Eddike: ¼ hvad? dl?