Rusbjergs spicalitet

Rusbjergs spicalitet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Rusbjerg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ørred eller helt
8 store kartofler (i skiver på ca. 0.5 cm)
3 dl.olie eller Margarine
2 store løg
5 gulerødder
 
Opskrift:
Hæld lidt olie i bunden af et ildfast fad, snit 1 løg i bunden, læg fisken på skindsiden kom krydderier på fisken (Efter eget ønske). Husk at komme godt med salt/peber på fisken. Læg derefter skiftevis løg, kartofler og gulerødder i lag. Læg lidt margarine ovenpå. Dæk fadet med sølvpapir, og sæt den ind i ovnen på 250 grader C og lad den "stege" i 30 minutter til kartoflerne er dejlig bløde at stikke i, tag sølvpapiret af og lad den være i ovnen ca. 15 min ekstra til de øverste kartofler er gyllen brune.

Tips:

Der skal ingen sovs til.





karakterer:
Opskriften er vist 9382 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu