Gryderet med kylling og byg

Gryderet med kylling og byg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gryderet med kylling og byg, billede 4 Gryderet med kylling og byg, billede 1 Gryderet med kylling og byg, billede 2 Gryderet med kylling og byg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 hakket løg
225 g.byggryn
225 g.champignon i skiver
7.5 dl.hønsebouillon
1 tsk.tørret rosmarin
 Salt
 peber
225 g.kogt kylling i tern
 
Opskrift:
Varm olien og tilsæt løget og svits det ved svag varme. Tilsæt gryn og champignon. Bland det godt og svits det sammen 3-4 minutter.

Hæld bouillonen over med rosmarin og tilsæt salt og peber. Bland kyllingen i.

Hæld det i et ovnfast fad og sæt det i en 180 grader C. alm. ovn i 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 27439 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu