Bosnisk Kirsebærkage

Bosnisk Kirsebærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 plader fillodej
 
 Fyld:
1.5 spsk.smør/olimargarine
400 g.kirsebær uden sten
2 spsk.rasp
1 spsk.sukker
2 tsk.sød strø eller 3 spsk perfectstrø
 
 Pynt:
1 spsk.flormelis
 
Opskrift:
2 af dejpladerne pensles med 1 spsk. smeltet smør/olimargarine. de 3 plader fillodej lægges i 3 lag med smeltet smør imellem(som en lagkage) kirsebær og rasp fordeles på dejen. sukker og sødemiddel drysses ligeledes på. dejen rulles sammen som en roulade og sættes på en bageplade med bagepapir. resten af smørret smeltes og pensles på fillodejen.

rouladen bages ved 150 grader på nederste rille i ovnen i ca. 25 min. når kagen er skåret ud drysses den med sigtet flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 23932 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-30 23:34:45
hvad er sød strø?

  -   2008-07-26 01:35:53
Jeg har lidt svært ved at tro på at "Sød strø" er bosnisk? o.0

  -   2007-06-13 12:19:51
den er god rigtig god Ses