Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål

Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Laura

Indsendt :     
Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål, billede 4 Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål, billede 1 Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål, billede 2 Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 store kalvekoteletter ca. 800 gram
 
2 spsk.olivenolie
400 g.løg
2 fedhvidløg
600 g.hvidkålshoved
1 spsk.karry
 fennikel stødt
 
5 dl.minimælk
1 spsk.maizena
 
 peber
 salt
 
2 æbler
Opskrift:
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt. Der tilsættes 4 dl. mælk, og det står over svag varme mens resten gøres klart.

Æblerne skæres i stykker.

Koteletterne brunes på en pande.

Den sidste dl. mælk røres ud med maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når sovsen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad.


Koteletterne lægges over grøntsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 67221 gange,
og udskrevet 2335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-24 20:39:56
Brugte frisk fennikel, smagte FANTASTISK!!