Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røræg, bacon og brunch-pølser

Røræg, bacon og brunch-pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røræg, bacon og brunch-pølser, billede 4 Røræg, bacon og brunch-pølser, billede 1 Røræg, bacon og brunch-pølser, billede 2 Røræg, bacon og brunch-pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Røræg:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Bacon:
12 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Brunch-pølser:
8 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Stegte tomater:
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Røræg:
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv. Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve.

Bacon:
Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til de er sprøde. Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering.

Brunch-pølser:
Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere. Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering.

Stegte tomater:
Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs. De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden. Lægges i et fad og lunes før servering.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røræg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (144 stemmer)

Opskriften er vist 543725 gange,
og udskrevet 10012 gange.


Energi:
KJ total 7541 (1795 kcal)
KJ pr. Pers. 1885 (448 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karsten   -  2018-01-07 13:08:46
Nok de færeste der har lyst til at smage til med salt og peper før de kommer det på panden 😜


max  -  2015-05-23 09:34:22
sødmælk = fløde


Susanne Talbro  -  2015-03-25 20:22:44
Hvilke fløde? Det står ikke i ingredienserne😝


Mangle fløde  -  2015-02-28 13:27:10
Fløden??


Ulla   -  2014-03-01 13:30:46
Jeg har lige lavet retten med minimælk og det fungerer fint.


  -  2014-02-09 10:33:25
Hvorfor står der fløde i opskriften og sødmælk i ingredienslisten?


Jane  -  2013-12-18 14:47:45
Bliver lidt forvirret sødmælk eller fløde, der står sødmælk i listen og fløde i opskriften


  -  2011-12-17 12:26:18
ummh det smager godt og tomaterner er lige prikken og i´et :-)


anonymus!  -  2011-10-24 14:12:16
. . . "Røræg: De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber." - Man må da ikke spise rå æg og hvis i læser opskriften er det før den kommer på panden ..


Maria  -  2010-09-17 08:17:53
Den er god (: men man kan sagtens undvære smøret til stegning af ægene.


Trunte  -  2010-08-02 20:12:54
Ser super dejligt ud. Men det var svært at lave xDD!!!


Magnus  -  2009-06-11 12:41:54
Altså helt ærligt så syntes jeg at den der'sens ret er vildt fantastisk


signe  -  2009-05-05 18:41:59
det ser totalt lækkert ud glæder mig til at jeg skal lave det :):):):):):):)


brian  -  2008-10-18 10:29:51
ser dejligt ud, men hvad med bønner??


Susanne  -  2006-11-30 22:52:21
Let at lave, smagte dejligt, præcis som det skal smage!