Durum-flutes 02

Durum-flutes 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.vand
12 g.gær
250 g.italiensk hvedemel tipo 00
250 g.durummel fin
 
1 spsk.salt
200 g.durummel fin
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet i en stor skål. Tilsæt de to typer mel. Rør dejen godt igennem og stil skålen med dej i køleskabet 10-12 timer.

Tag dejen ud af køleskabet og tilsæt salt og durummelet lidt ad gangen. Ælt det godt igennem, gerne på maskine. Tag dejen op på bordet og del den i tre kugler. Dejen må endelig ikke blive for tør, så prøv at undgå at komme mere mel i end angivet i opskriften. Læg et tørt viskestykke over dejen og lad den hvile til den er blevet ca. 25% større.

Ælt dejen igennem og form den til flutes. Læg igen viskestykket over og lad den hæve ca. 25%. Tænd ovnen på den højest mulige varme.

Pensl flutes med sammenpisket æg og skær en revne på langs af flutene. Stil brødet i ovnen. Skru ned på 210 grader og bag flutene i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 29564 gange,
og udskrevet 661 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu