Øllebrød med æblemost

Øllebrød med æblemost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.mørkt rugbrød (1½ skive)
1 dl.hvidtøl
0.5 dl.Æblejuice
0.5 dl.vand
1 tsk.sukker
1.5 dl.skummetmælk
 citronsaft og revet citronskal efter smag
 
Opskrift:
Skær rugbrødet i mindre stykker, hæld vand, hvidtøl og æblejuice over, og lad det stå koldt i nogle timer, evt. natten over. Blend eller pisk blandingen igennem. Kog øllebrøden, rør hyppigt så den ikke brænder på.

Smag til med sukker, citronsaft og –skal. Drik et glas skummetmælk til.

Tips:

Normalt vil man nok lave en større portion, så der er til flere dage. Retten kan også fryses.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Øllebrød

karakterer:
Opskriften er vist 29567 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu