Yayla corbasi (Yoghuertsuppe)

Yayla corbasi (Yoghuertsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.yoghurt
1 æg
 salt
7.5 dl.bouillon
3 spsk.ris
2 spsk.tørret mynte
1 spsk.paprika gerne tyrkisk
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Yoghurt, æg og salt piskes sammen og varmes langsomt op under stadig omrøring til det koger. Varm bouillon hældes i og vasket ris. Kog ved svag varme til risen er mør, ca. 20 minutter. Mynte tilsættes, det blandes godt og efter et øjeblik tages suppen af varmen. Paprika svitses i smør og hældes over suppen.

Tips:

Denne suppe heder egentlig sætersuppe. Mange steder driver man dyrene på højsletten i den varme sommertid, hvor der findes små sommerhusbyer til dette formål. Af mælken laver man særlig smør og ost, men også meget yoghurt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11134 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-05-04 06:49:32
Vil mene at det er yoghurt naturel

Lonnie  -  2021-05-02 10:50:46
Hvilken yougurt er der brugt?

Rimse  -  2020-12-26 14:18:40
Den er såå lækker 😊👍